Vægttab: Sådan kommer du i gang med et enkelt trin

Sund og rask

Vægttab kan være udfordrende, men behageligt

På det tidspunkt, lad mig afsløre for dig, at det kan være sjovt at komme i form. Fra en chance for, at du overvejer, hvordan du får mere pasform på en måde, der virkelig ville være sjov og vægtløs, skal du først overveje fordelene ved at kaste de ekstra kilo væv, du har i din krop. Du ville have chancen for at bære helheden af dine foretrukne kjoler til at parade den ideelle krop, du ville inden længe blive en hovedvender. Du ville også have en udvidet grad af vitalitet, du ville føle dig enormt glad for dig selv og for det meste alt og frem for alt holde en lang række sygdomme under kontrol.

Vægttab strategi

Kørslen af møllen "hvordan man kommer i form" hjælpere vil få dig til at forfølge krævende udmattende tilgange til at komme i form. Ikke desto mindre, her vil vi give dig nogle fantastiske tanker om den mest dygtige metode til at blive tyndere, fraværende en masse anstrengelse. Frem for alt skal du være ivrig efter at komme mere i form, og alt vil på det tidspunkt forfølge. Den primære motivation bag, hvorfor du lægger ekstra vægt på, er deres diætmønstre. Så med en chance for, at du er mad, og bare ikke kan undgå dem, der lokker burgere, så lad os på det tidspunkt være noget mere test og spise en sund, naturlig produkt, der serveres blandet greener! På lignende måde snarere end at overbevise dit sind om, at der er sat en boykot på alt affald og fyldning næring, skal du tænke over de valg, du kan spise, som er faste og næringsrige. Det vil ikke kun hjælpe dig med at mindske din vægt, men vil også på samme måde opfylde dine smagsløg.

Hvorfor folk går i vægt

En anden forklaring på yderligere vægt er fraværet af aktivitet. Så i tilfælde af at du er forelsket med din apati; til det punkt, hvor du bliver nødt til at dumpe din sløvhed lidt, med en chance for, at du har brug for en overlegen medskyldig, som måske ikke har mulighed for at tage deres hænder fra din krop! Der er bestemt ingen overbevisende grund til at begrænse dig selv til at udføre sådan grundig træning; mange valg er tilgængelige for den fysiske aktivitet, du har brug for, hvilket vil hjælpe dig med at miste din vægt. For eksempel træning med stor indflydelse, yoga, svømning, bevægelse! Ville det ikke være sjovt at gøre sådan en masse, have nogle gode tider, mens du kaster pund?

Hvad forskning viser

Undersøgelsen fandt, at det normale individ kaste omkring 5 pund. I en ven, der blev vurderet efter vægtvurderingsundersøgelse, mod det årlige slutdiæt, kaste det normale individ omkring 5 kg (vægtbårens medlemmer kaster omkring 11 pund). Jeg kan kaste 5 pund med loofahs ekstraordinære konfrontation. Kommercielle sager antydede, at deres resultater demonstrerede, at individer kan tabe 10 til flere gange sammenligningssummen på lignende måde, og der er positivt ingen hjælp. Et par mennesker erklærer simpelthen deres sejr ved at ændre deres mål. Som nogle vægttabsanalytikere klarede, tilbød Metropolitan Insurance Authority oprindeligt en ganske bestemt statur til vægtforhold for at opnå 'solid vægt'.

Ikke desto mindre, da individer ikke kan nå disse mål, fandt undersøgelsen, at "klinisk vigtig" vægtreduktion blev ændret til 20% af kropsvægten. Det kan være, som det må igen, specialisten kan ikke få enkeltpersoner til at nå mål, så antallet vil blive reduceret til 10%, på det tidspunkt til 5%.

Personlig erfaring

Efter at jeg kaste 90 pund og sagde "Sådan kommer du i form med fire ligefrem fremskridt" fik jeg adskillige forespørgsler om vægttab. Dette er noget underligt i lyset af det faktum, at jeg ikke er diætist, fitnesscoach, wellness-mester. Jeg er en forfatterforfatter, der spiller computerspil på tv med Conan O'Brien. En henvendelse, jeg fik, var, at "hvor meget velvære går ned i syv dage?" Jeg får dette spørgsmål alle ting, der overvejes 20 til 30 gange hver uge. Det er alt andet end en vittighed. A.) Da jeg ikke er specialist (se ovenstående segment, udtrykte jeg, at jeg er en nitwit til at bringe baconet hjem i computerspil), og B.) da jeg generelt vil tænke individer virkelig, jeg ikke foretrækker at svare på denne forespørgsel. I tilfælde af, at tallet på skalaen falder, kommer jeg mere i form.

Emil Storgaard

7 thoughts on “Vægttab: Sådan kommer du i gang med et enkelt trin

 1. Benny Karlsen

  Jeg blev overvægtig efter at være blevet løbet af en bil. Det gjorde mig virkelig ulykkelig. Med en stor indsats lykkedes det mig at tabe noget. Jeg gik fra 108 kg til 93 kg inden for et par måneder.

  Svar
 2. Patrick Duus

  Jeg kæmpede med at tabe sig i de sidste 5 år, jeg prøvede alle typer diæt som keto, veganer, lave kulhydrater, højt proteinindhold, tællede alle mine kalorier, jeg så alle videoen på Internettet om vægttab fra læger, bodybuildere, vægtløfter, yogainstruktør. Jeg mistede endda en masse penge ved at købe noget dumt online diæt og intet. Jeg begyndte at gå på gymnastiksalen hver dag med sammensatte bevægelser med tung vægt, men ingen resultater som altid. Indtil en dag møder jeg en fyr og viste mig en simpel fejltagelse, at jeg ikke var klar over, det var så dumt, at jeg sagde til mig selv, at alle de penge og dedikation tabte, men heldigvis til det tip, ser jeg resultater, nu mistede jeg 10 lb i 3 uger, min kropsfedt falder Jeg begynder at se min mave. Jeg er meget glad for, at jeg fandt den fyr, der viser mig det tip.

  Svar
 3. Niels Kofoed

  vægttab er vanskeligt på ethvert tidspunkt, men det bliver sværere og sværere, jo mere du har prøvet det og ikke rigtig har fået de resultater, du ønsker. I sidste ende, når du arbejder på vægttab, skal du finde noget, der virkelig passer dig og din livsstil. Du skal være forberedt på at ofre specielt for ting, du kan lide, men dette er et lille offer i betragtning af slutmålet og det større billede. Dage, uger og måneder vil være hårde til tider, og der vil være tidspunkter, hvor du vil stoppe, men du skal være hård og have stærk viljestyrke. Det er den vigtigste viljestyrke, dette er det, der vil holde dig i gang og holde dig stærk. De andre ting som kost og motion er mange at vælge imellem, du skal vælge en der passer dig og ikke har nogen negativ indflydelse på din sundhedsmæssige måde. Som alle disse ting kan det tage lidt tid, og det vil ikke være let, men du skal prøve at komme igennem det bedst du kan. Træning er vigtig, prøv langsomt at gøre noget, hvis du ikke gør noget, og øg derefter jævnt, hvad du gør, hvis du går i 5 minutter, prøv at gøre i ti minutter. Langsomt men sikkert over tid vil du begynde at se fordelene og forhåbentlig være en mere selvsikker og behagelig person med dig selv.

  Svar
 4. Anton Mathiasen

  Jeg tabte 5 kg på en måned, nu var der 2 kg mere tilbage. Men jeg synes, dette er en stor ændring for mig. Nu føler jeg mig mere energisk og koncentreret i arbejde. Nøglen er at finde skønheden selv i de sværeste tider. Hvis du vil have noget til at ændre, skal du begynde at foretage en ændring.

  Svar
 5. Toke Kofoed

  Hele mit liv var jeg overvægtig, jeg fulgte flere diæter indtil for nylig, at jeg startede den diæt, der blev tildelt af en ernæringsfysiolog i forbindelse med at træne i gymnastiksalen, og jeg kunne tabe 15 kilo på to måneder, nu føler jeg mig bedre end nogensinde og håber at tabe meget mere vægt.

  Svar
 6. Peder Busk

  Vægttab har været et problem med mig siden jeg var barn. Jeg er italiensk, og min mor tænkte, at måde at gøre dig glad på var at fodre dig. Jeg kæmpede med min vægt indtil gymnasiet. Jeg besluttede, at det ikke længere var okay at være fedt, så jeg fortalte min mor, at jeg var nødt til at tabe mig, og hvor trist at være fedt gjorde mig. Hun var enig og hjalp mig med at tabe sig. Jeg er ikke overvægt nu og bliver aldrig mere.

  Svar
 7. Ivar Ditlevsen

  Jeg var 120 kg nu, jeg er 95 år, det tager tid, men du skal følge det regelmæssigt, daglig træning og selektiv spisning og drikke 5â € “6 liter varmt vand dagligt. Lykkelig waight mister”

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *