Levitra: Vardenafil, en phosphodiesterase-type 5-hæmmer til behandling af erektil dysfunktion.

Levitra (også kendt som Vardenafil for det generiske mærke ) er et stof, der bruges til behandling af mandlige seksuelle dysfunktionsproblemer. Erektil dysfunktion beskrives som at have svært ved at få eller opretholde en erektion, når man bliver ophidset. Erektil dysfunktion påvirker desværre mange mænd over hele verden og er normalt forårsaget af medicin, kronisk sygdom og dårlig blodgennemstrømning til penis.

Købe Levitra

Heldigvis vil Levitra komme dig i gang i soveværelset på kort tid

Levitra hjælper ved at øge blodgennemstrømningen til penis, og når den er seksuelt stimuleret, hjælper den manden med at bevare og opretholde erektionen. Lægemidlet beskytter desværre ikke mod seksuelt overførte sygdomme, så der skal stadig bruges beskyttelse. Det tilrådes altid, at der bruges et kondom, når man deltager i seksuelle aktiviteter.

Bivirkninger

Nogle bivirkninger ved brug af Levitra er, at det kan forårsage hovedpine, rødmen, en snerpet og / eller rennende næse, og nogle gange kan nogle opleve svimmelhed. Nogle mænd kan opleve synsproblemer, såsom sløret syn eller problemer med at se, hvilke farver der er blå og grøn og fortæller dem bortset fra hinanden. Hvis nogen af disse opretholder i lang tid, skal du straks søge lægehjælp.
Det tilrådes også, at du står op eller står langsomt op for at sikre dig, at du ikke bliver svimmel efter at have taget stoffet. Nogle mere alvorlige effekter inkluderer synstab eller permanent blindhed i dine øjne samt et pludseligt fald i hørelsen. I nogle ekstreme tilfælde kan du også opleve, at du har en erektion, der varer mere end fire timer, og hvis dette vedvarer, bliver du nødt til at søge lægehjælp så hurtigt som muligt.

Kontakt først din læge

Inden du tager Levitra, skal du sørge for, at du ikke er allergisk over for stoffet ved at søge lægehjælp, og hvis dette stof er det rigtige for dig. Sørg for at medtage din tidligere medicinske historie for at se, om du har nogen konflikter med denne medicin. Den anbefalede dosis er 10 mg og bør tages hvor som helst mellem 25 og 60 minutter, inden du udøver nogen form for seksuel aktivitet. Sluk blot en tablet fra din pakke og tag den med et glas vand for at sikre korrekt absorption.

Denne medicin, Levitra, kan købes på apotek såvel som online i Danmark

Nogle websteder tilbyder muligvis medicinen uden recept, men du skal nøje søge for at sikre, at det er legitimt. Der er ofte steder, der vil sælge forfalsket medicin og kan forårsage problemer og komplikationer, når de tages. Det anbefales kraftigt, at du søger recept fra din læge for at sikre dig, at Levitra er det rigtige for dig, før du køber stoffet. Derudover tilbyder nogle websteder online køb og levering til dem, der har brug for det.

Levitra-pris

En pille med Levitra er omkring 0,47 i Austrailian Dollars og vil variere op til 0,42 pr. Pille, afhængigt af om du køber en mindre mængde pakke. Nogle websteder tilbyder gratis forsendelse, hvilket er perfekt til kunder, der har problemer med at komme ind i butikken for at købe eller hente deres medicin.

Emil Storgaard

Allmennpraktiker at Rigshospitalet
Hej. Jeg er en læge fra København, Danmark. Min specielle interesse er en behandling af erektil dysfunktion.
Emil Storgaard

5 thoughts on “Levitra: Vardenafil, en phosphodiesterase-type 5-hæmmer til behandling af erektil dysfunktion.

 1. Lucas Mathiesen

  Jeg har kun brugt dette et par gange, men efter min erfaring gør det vidundere. Det føles undertiden ligesom og uden for kropsoplevelse under samleje. Jeg vil bare ikke være afhængig af en pille.

  Svar
 2. Jes Sondergaard

  Jeg prøvede Levitra ved et par doseringer, og det fungerede aldrig helt for mig såvel som nogle af de andre ED-medicin, der er på markedet.

  Svar
 3. Christopher Vinther

  Hvor længe vil virkningen af Levitra vare, hvis brugeren tager blodfortyndende medicin ved siden af?

  Svar
 4. Sebastian Jessen

  Kan jeg bruge Levitra bare til rekreation, hvad er fordele og ulemper ved at gøre dette som en 30 år gammel mand?

  Svar
 5. Kristoffer Johnsen

  Jeg kan godt lide Levitra, fordi jeg ikke behøver at bekymre mig så meget om at tage det nær måltider, kom på det er date night "

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *