Jeg mistede 7 pund på en uge, ost og frugter, lær hvordan

Vægttabsstrategi: Diæt, hvile og træning

Taber Fedt Permanent

Vi ønsker alle at tabe sig på et tidspunkt i vores liv af forskellige grunde. Uanset om det er en irriterende fem kilo til hundrede pund, er der mange måder at gøre det uden at gå på kompromis med dit helbred med "fad" diæter. Den største udfordring er at bestemme, hvor mange kalorier du indtager pr. Dag. Hvis du tager 2000 kalorier om dagen, vil det kun være en god begyndelse at reducere det til 1500 kalorier. Opbevar en maddagbog i en uge, og se, hvad du lægger i din krop dagligt. I løbet af en uge skal du slå op, hvor mange kalorier du virkelig indtog, og glem ikke at tilføje dine krydderier. Et godt eksempel er, at en spiseskefuld mayonnaise er 94 kalorier!

Kalorier ind, kalorier ud

Når du har set, hvor mange kalorier du lægger i, skal du begynde at tage smartere valg. Hvis du drikker sukkerholdige drikke dagligt, skal du starte med at skære en af dem ud og udskifte den med vand. Når du kost, er vand vigtigt. Det holder dig hydreret plus det får dig til at føle dig fyldigere. At drikke et glas vand før et måltid får dig til at føle dig mindre sulten. Hvis du ikke kan lide almindeligt vand, skal du bruge vandforbedrende smag, der har nul kalorier. De smager godt og er ikke dyre. Hvis du skal have en sodavand, skal du gøre den til en sodavand. Hvis du er en kaffedrikker, har den ingen kalorier, men hvad du føjer til den gør. Hvis du bruger en aromatiseret creamer fra købmanden, gennemsnit de 30-45 kalorier per spiseskefuld, men de sukkerfri versioner har normalt 20 pr. Spsk. Hvis du føler, at du ikke kan opgive kaffekremen, ubrugelig, vil det virkelig gøre en forskel.

Måltidstrategi

Når du sætter dig ned til et måltid, skal du skære dine dele med halvdelen. Hvis du har en favoritgrøntsag, der er lavt i kalorier (agurker fungerer godt), spiser flere af dem for at få dig til at føle dig fyldigere uden at få dig til at blive berøvet. Nogle gange er det de enkle ting, du gør, der påvirker dit kaloriindtag.

Dyrke motion

Når du prøver at tabe sig, skal du ikke glemme øvelsen! Hvis du er skrivebordsmedarbejder, er det vigtigt at stå op og bevæge sig. Mens du holder din maddagbog, skal du være opmærksom på hvor meget du går og træner. Hvis du ikke tidligere har trænet, er det nu klokken. Det hjælper virkelig med at forbrænde nogle af disse ekstra kalorier. For at indarbejde ekstra gåture i dit liv skal du være opmærksom på, hvor du parkerer dit køretøj, når du handler. Hvis du finder ud af, at du tager det nærmeste parkeringssted til en butikens indgang, skal du parkere længere væk. Hvis du har mulighed for at bruge trapper i stedet for en elevator, skal du bruge dem. Hvis du har tid til at gå på et motionscenter, er dette den bedste måde at sparke på med at starte dit vægttab og få den meget tiltrængte øvelse, der følger med det.

Søvn

En anden vigtig faktor i vægttab er at få en god nats søvn . Din krop har brug for tid til at genoplade, og det er vigtigt at sove. Mens nogle mennesker kun har brug for 6 timers søvn, har nogle brug for mere. Faktorér dette i din vægttabsplan. Når du er træt fra en urolig nat, har du en tendens til at træffe valg af dårlig mad den næste dag. Der er mange måder at tabe sig uden at ty til at sulte sig selv. Find en anden, der ønsker at tabe sig og udveksle ideer med dem. Brug af et af de mange online-fora om vægttab er en god start på madideer og bare for at give noget, hvis du føler, at du ikke mister den vægt, du ønsker.

Giv ikke op

Hvis du finder ud af, at ændring af din diæt og motion ikke fungerer, skal du kontakte en læge. Der kan være en underliggende årsag til, at du ikke mister den vægt, du vil tabe. En læge kan guide dig, hvis du ikke taber dig, og der ikke er sundhedsmæssige problemer, der hindrer processen. De kan ordinere sikre diætmedicin, der hjælper med på din rejse. At tabe sig vil ikke ske natten over, men hvis du er fast besluttet på at tabe den, skal du starte med de enkle ting først. Du vil opdage, at det at gøre enkle ændringer vil have en stor indvirkning, og du vil være sundere for det.

6 thoughts on “Jeg mistede 7 pund på en uge, ost og frugter, lær hvordan

 1. Peder Brandt

  Sommeren før jeg blev 40 år vidste jeg, at jeg var nødt til at gøre noget hurtigt med min "mor" krop. Jeg havde aldrig gået i diæt før, da det var temmelig normalt, at jeg kunne spise uanset og ikke rigtigt gå i vægt. Dette sidste år var imidlertid en anden historie. Mellem mit højtrykssalgsjob med bjerghøje mål og at være meget på farten til måltider, var jeg begyndt at gå op i vægt. Jeg læste om forskellige diætplaner og valgte en, som jeg troede, ville fungere godt til min livsstil. Det inkluderede en måltidsspor og fremsatte et forslag om, hvor meget jeg skulle spise kalorimæssigt såvel som ernæringsmæssigt for at miste 15 kg. Jeg ville tabe. Jeg var meget tålmodig, da jeg spurgte mine måltider dagligt, og det havde endda et sted at scanne i mange af fødevaremærkaterne til sporing. Efterhånden som ugerne gik, gav jeg mig 3 måneder til at miste vægten med en "snyderi" -dag i løbet af ugen, hvor jeg kunne spare kalorier og spise ude. Planen fungerede perfekt, og jeg var i stand til at nå mit mål. Et trik synes jeg fungerer rigtig godt, hvis du er nattesnacker, er at spise KUN frugt efter kl. 20. Dette hjalp mig med at holde mig inden for mit vægttabsmål.

  Svar
 2. Silas Thuesen

  Jeg har for nylig mistet ca. 25 kg og ser fortsat et tab i min vægt. Jeg skiftede fra dagslysskift til daglige, og derfor har min spiseplan ændret sig, og jeg finder mig selv som regel at spise et mindre måltid om dagen. Jeg havde ønsket at tabe sig, men det var ikke den måde, jeg forventede at gøre. Ikke at jeg klager, jeg synes det er fantastisk. Desværre bemærker andre mennesker og spørger mig konstant, om jeg er i orden og synes, at jeg er usund, fordi jeg pludselig "tynd". Det stinker, fordi jeg personligt elsker, at jeg har mistet / er ved at tabe sig, men andre får mig til at føle sig skeptisk overfor det snarere end at være helt tilfreds med det.

  Svar
 3. Otto Bjerg

  Jeg træner i øjeblikket og har stadig ikke tabt nogen vægt siden jeg startede. Jeg regner med at miste mindst 10 kg ved udgangen af næste år, men jeg er stadig nødt til at arbejde hårdt.

  Svar
 4. Erik Therkelsen

  Jeg prøvede mange gange at reducere min mavefedt. Mange forsøg og fiaskoer … men sidste gang lykkedes det mig endelig. Jeg skar kun et par kalorier fra min diæt, men gjorde en daglig træning og fokuserede på makronæringsstoffer i fødevarer. Flere proteiner, mindre carbos og jeg har mistet omkring 30 kg på 6 måneder!

  Svar
 5. Bent Bendtsen

  Vægttab er vigtig af mange grunde, som sundhed, selvstyrke, selv kærlighed og nogle flere. Der er personer derude, der mener, at vægttab kun er for samfundsmønstre, men det er ikke, handler også om sunde, der er mennesker, der dør for overvægt rundt om i verden for diabetes, overopladet hjerte og bugspytkirtel, overvævet skelet og andre ting. Det er et alvorligt emne, at folk ikke kan joke om det, der er personer, der tager sit eget liv for at lide med bullyng for vægt, det er ikke retfærdigt, men den person, der er overhøj, skal bekymre sig om det, det er en stor ting , kan du dø, hvis du ikke passe dig selv. Jeg tror, det er det vigtigste budskab af alle.

  Svar
 6. William Lange

  Efter at have fået mine to sønner, fik jeg en betydelig mængde vægt. Jeg er ikke slankekure, så det krævede meget viljestyrke og tålmodighed at finde ud af, hvordan man taber babyvægten. Jeg fulgte en sund måltidsplan og fjernede sukkerholdige drikkevarer fra min diæt. Det tog over et år, men jeg mistede alle 30 pund, som jeg fik efter mine graviditeter.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *