Hvad du ikke vidste om at tabe sig og holde det væk

u

Sådan holder du dig til en diæt og ændrer sig til det bedre

Masse

Hvis du stadig holder fast i dine nye års resolutioner i år, og jeg håber du er det, spekulerer jeg bare på, hvor mange af jer, der sagde, at du ville tabe dig. Så hvor godt har du det, hvad er dine planer om at holde det ude? Og det er det, jeg vil tale med dig, sikker på, at nogen kan tabe sig, men at holde det væk er en af de sværeste ting at gøre, hvis du er forkert i hele processen.

Kost er nøglen

Strengt taget kan det være en af de bedste ting, du nogensinde har besluttet at lave en diæt og tabe sig, hvis det gøres ordentligt. Det hjælper med at forhindre eller kontrollere hjertesygdomme, diabetes, forhøjet blodtryk og endda visse typer kræft. Hvem vidste, at bare at forsøge at tage sig af din vægt ville gavne næsten alle aspekter af dit helbred. Problemet for de fleste er at få motivationen til bare at starte dietten, men når du først er i stand til at komme forbi dette problem, bliver det mere et spørgsmål om din egen kropsmakeup.

Bøger har ikke altid svaret

Hver bog derude vil fortælle dig, at det er dem, der har alle svarene, når det kommer til at tabe sig og være i stand til at holde den væk. Dette er åbenlyst bologna, og faktiske omstændigheder kan ikke være længere end en størrelse, der passer til alle typer planer. Lavt kulhydrat, keto, højt fedtindhold, grapefrugt, jeg mener, der er en overflod af muligheder derude, hvis du er villig til at grave hårdt nok, så hvordan ved du hvad du skal tro eller ej. Nå i sidste ende er det måske ikke en dårlig idé at tale med en læge. Vores genetiske sammensætning har faktisk meget at gøre med, hvordan vi mister og vigtigere, pakke pundene, og forståelse af dette fuldt ud kan gøre det meget nemmere at bringe til en ernæringsekspert eller livscoacher og få en plan, der er skræddersyet til at arbejde for dig . Nu vil det tage tid og tålmodighed, og du skal være engageret.

Giv ikke op

Giv ikke op, fordi du sandsynligvis ender med at prøve mange forskellige ting i sidste ende, indtil du ikke kun finder noget, der fungerer for dig, men noget, som du faktisk kan lide at gøre.

En af de ting, der dræber et flertal af diæter, er normalt ikke den hastighed, hvormed en person taber sig, men hvor meget den plan, du faktisk har, ser ud til at fungere for dig. Vælg noget, du nyder ud over hvad du spiser. Hvordan du træner er lige så vigtigt som det, du lægger i din krop.

Skær ned på følelsesmæssig spisning

Hvis jeg havde et solidt råd, der sandsynligvis ville hjælpe dig, uanset hvem du er, ville det være at virkelig få fat i din følelsesmæssige spisning . Nu er jeg ligeglad med hvordan du gør det, det være sig at fjerne al fristelse fra dit hus, lægge en lås på køleskabet efter en bestemt time eller have nogen i dit liv, der vil støtte dig og slå din hånd, når de ser det krybe mod Twinkie kasse. Faktum er, at mange kostvaner går galt i første øjeblik med problemer. Og jeg mener ikke engang det første øjeblik med problemer i kosten. Mange mennesker ser på spisekammeret for at finde trøst, når noget går galt i deres liv, fordi mad aldrig har gjort andet end at få den person til at føle sig godt før. Nogle gange har du bare lyst til, at du har brug for at hente mig, og den halvliter Ben og Jerry's er alt, hvad der står mellem dig og lykke.

Find den specielle person

Bortset fra det ville jeg virkelig gøre et punkt for at styrke at have nogen i nærheden, der virkelig kan juble dig. Hvis du har nogen i dit liv, der vil være der for at heppe på dig, når du gør det godt, og holde dig ansvarlig, når du ikke er det, vil du være meget mere tilbøjelige til at holde fast i din plan. Det er hurtigt og let at svigte os selv, fordi vi er nødt til at tilgive, men at skuffe nogen i dit liv, der er vigtig for dig, er en anden historie. Gå nu ud og begynd at se og føle, at du altid har ønsket det.

Emil Storgaard

6 thoughts on “Hvad du ikke vidste om at tabe sig og holde det væk

 1. Viggo Brix

  Vægttab betyder ikke, at du har et sundt problem, det kan betyde, og det er de mest almindelige tilfælde, at du er ligeglad med din krop og sund, misforstå mig ikke, der er ikke noget problem at have nogle pund mere , men afhænger af, hvor meget mere kilo du har, fordi det kan være dårligt for dig sundt og skade dine organer, som dit hjerte, din bugspytkirtel og andre dele af din krop også. Det kan også være dårligt for dig selv, så af alle disse grunde er vægttab meget vigtigt for nogle mennesker, og det skal have den rigtige betydning, og det kan ikke være en vittighed om det. Det er min mening om vægttab, vi skal være forsigtige med det, vi har folk, der tager sit eget liv for mobning om vægt, det er meget alvorligt dette emne.

  Svar
 2. Steffen Thogersen

  Jeg bød bøde på vægten specielt hårdt, indtil jeg opdagede, hvad der fungerer for mig. I de sidste år var jeg hurtig til at springe på den nyeste mode, og jeg ville give mig op inden for en uge eller to. En jeg fandt en diæt og træningsrutine, der var konsekvent og fungerede godt for mig, vægten begyndte at falde som en skør. Min rutine er så behagelig, det føles ikke engang, at jeg ikke træner mere, det er bare blevet en livsstil, og jeg elsker min nye krop!

  Svar
 3. Jakob Bjerg

  For et par år siden sluttede jeg mig til medafast vægtkontrol for at prøve at tabe mig. Jeg var nødt til at spise 5 af deres måltider om dagen, for det meste sojaprotein måltider, og en af mine egne. Det var meget restriktivt. Jeg tabte omkring 40 pund, men al soja i måltiderne påvirkede, hvordan min skjoldbruskkirtel fungerer nu.

  Svar
 4. Preben Karlsen

  Jeg tabte 60 pund for to år siden. Jeg tællede kalorier, spiste sundere mad og gik på times gåture hver dag. Jeg sørgede også for at drikke rigeligt med vand! Det var ikke let, men det var det værd.

  Svar
 5. Aage Bisgaard

  Jeg var £ 240, og nu er jeg nede på 200, med endnu 40 til, indtil jeg når min målvægt. Jeg spiser meget mindre forarbejdet sukker og kulhydrater med lav værdi, det har virkelig været nøglen.

  Svar
 6. Kent Bentzen

  Jeg plejede at være så stor, at det gjorde ondt at løbe, fordi hele min hud sprang, da jeg løb. Nu hvor jeg tabte så meget i vægt, behøver jeg ikke bekymre mig om smerten ved bare normal bevægelse. Jeg føler mig ung og levende takket være en ordentlig diæt.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *