Fordele og bivirkninger ved Propecia, medicinen til bekæmpelse af alopecia

Køb Propecia.dk

Hårtabsbehandling: Propecia

Denne medicin virker ved at reducere mængden af et naturligt kropshormon (DHT). Fald i mængden af DHT fører til øget genvækst af hår og langsommere hårtab. Hårvækst på andre dele af kroppen påvirkes ikke af finasterid. Androgene alopecia (hårtab af mandligt mønster) er forårsaget af androgenafhængig miniaturisering af hårsækkene i hovedbunden, hvor dihydrotestosteron (DHT) er impliceret som en medvirkende årsag. Finasterid, en hæmmer af type II 5 alfa-reduktase, nedsætter DHT i serum og hovedbund ved at hæmme omdannelse af testosteron til DHT.

Finasteride

For at diskutere finasterid, hvordan det fungerer, hvad er dets bivirkninger og behandling af hårtab, og hvordan man køber Propecia online.

Arbejde med Propecia

At plukke en pille for at modvirke tyndt hår kan lyde for godt til at være sandt, men det er muligt med finasterid (Propecia) Lægemidlet virker ved at sænke niveauerne af et hormon, der krymper hårsækkene, kaldet dihydrotestosteron (DHT). Det bremser hårtab hos cirka 88% af mændene og hjælper håret med at vokse tilbage hos ca. 66%. Du har brug for en læges recept for at få finasterid, som du tager hver dag. Vær tålmodig, selvom det kan tage 6 måneder at se resultater, fordi hårtab og vækst sker langsomt.

Bivirkninger af Propecia

 • Impotens
 • Tab af interesse for sex
 • Problemer med at få en orgasme
 • Unormal ejakulation
 • Hævelse i dine hænder eller fødder
 • Hævelse eller ømhed i dine bryster
 • svimmelhed
 • Svaghed

Behandling af hårtab

I de sidste par år har medicin taget enorme fremskridt i behandlingen af mænds hårtab. Med indførelsen af 5-alfa-reduktacehæmmere som Propecia og udviklingen af kirurgisk hårretablering, er det ikke længere uundgåeligt at leve med mærkbart hårtab. For første gang i historien er det nu muligt at stoppe udviklingen af hårtab og udskifte mistet hår gennem operation med helt naturlige resultater.

Imidlertid er det store flertal af hårtabsbehandlinger, der markedsføres i dag, stadig intet andet end '' slangeolier ''. Hvis en behandling af hårtab ikke er godkendt af FDA eller anbefalet af American Hair Loss Association, er chancerne for, at du spilder din tid og penge. Husk, at vellykket behandling af hårtab i høj grad afhænger af tidlig indgriben. Det er vigtigt at begynde behandling med et effektivt produkt, så snart du bemærker starten af hårtab.

Sådan køber du Propecia online

Det er let at købe Propecia i online, da der er så mange websteder, der kan sælges Propecia. Ligesom blink sundhed, super medicin online læge, getroman osv. Med lægens recept kan vi tage medicinen fra selve online også er det meget enkel og nem måde. Det er normal ting at købe og ikke en så stor opgave at kæmpe for.

Anvendelser

Denne medicin bruges til behandling af mandlige skaldethed (androgenetisk alopecia) i kronen og i midten af hovedbunden. Det skal kun bruges af voksne mænd. Denne medicin virker ved at reducere mængden af et naturligt kropshormon (DHT). At mindske mængden fører til øget genvækst af hår og langsommere hårtab. Hårvækst på andre dele af kroppen påvirkes ikke finasterid. Kvinder og børn bør ikke bruge denne medicin. Finasteride er ikke godkendt til forebyggelse af prostatacancer. Det kan øge risikoen for at udvikle en meget alvorlig form for prostatacancer lidt. Tal med din læge om fordele og risici.

Resultater

Finasteridbehandling forbedrede hårbottenhår ved alle evalueringsteknikker efter 1 og 2 år (P <0,001 mod placebo, alt sammenligning). Klinisk signifikante stigninger i hårtælling (baseline = 876 hår), målt i et cirkulært område på 1 tommer i diameter (5,1 cm) med hårdt hårbotten i hovedet, blev observeret med finasteridbehandling (107 og 138 hår mod placebo efter henholdsvis 1 og 2 år) , p <.001). Behandling med placebo resulterede i progressivt hårtab. Patientens selvvurdering viste, at finasteridbehandling bremsede hårtab, øgede hårvækst og forbedrede udseendet af hår. Disse forbedringer blev bekræftet af undersøgelsesvurderinger af fotografier. Bivirkningerne var minimale.

Konklusion

En finasterideksponering som en årsagsmæssig eller medvirkende faktor og depression-relateret begivenhed er vanskelig at vurdere ud fra de begrænsede oplysninger, der er leveret i tilfælde, og tilstedeværelsen af forvirrende faktorer (iemedicinske tilstande forbundet med depression, brug af medicin mærket til depression. Dog identificerede vi tilfælde af positive udfordringer, der understøtter en mulig tilknytning. Derfor er vi blevet diskuteret detaljeret om Propecia.

Emil Storgaard

6 thoughts on “Fordele og bivirkninger ved Propecia, medicinen til bekæmpelse af alopecia

 1. Ejvind Markussen

  Jeg er 24, men jeg har oplyst at opleve hårtab, når det løber i min familie. Jeg har taget Propecia i cirka 6 måneder nu, og jeg er så tilfreds med resultaterne. Jeg har virkelig bemærket, at mit hårtab blev langsommere.

  Svar
 2. Mikael Skov

  Hvad gør Propecia? Hvad er bivirkninger af Propecia? Gør Propecia igen hår? Hvor vellykket er Propecia? Kan du vokse hår igen? Har Propecia bivirkninger? Har Propecia langtidsbivirkninger? Er Propecia-bivirkninger permanente? Kan Propecia forårsage kræft? Forebygger Propecia prostatacancer? Forårsager finasterid kræft 2018? Er det at tage finasterid farligt?

  Svar
 3. Michael Brix

  Jeg tog ikke Propecia, før jeg blev 50, men efter det tog jeg det regelmæssigt, og det skabte ikke noget ekstra hår på hovedet, men det forhindrede mit hår i at falde ud, som det havde gjort indtil da.

  Svar
 4. Troels Kjeldsen

  Jeg kunne virkelig godt lide medicinen Propecia, fordi jeg følte et markant fald i hårtab, såvel som udseendet af nye hårsækker., Meget god.

  Svar
 5. Dennis Nielsen

  Propecia er den bedste medicin mod seksuel impotens. Arbejdede fint for mig. Havde en god aften med min kone.

  Svar
 6. Anton Jansen

  Jeg havde problemer med hårtab for et par år siden, så jeg gik til lægen og besluttede at bruge propecia, jeg ser en betydelig forbedring efter 4 måneders brug "

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *